maanantai 2. marraskuuta 2015

Igor

Olen useasta lähteestä kuullut kehuja ohjeesta Igorin kana.
Yleensä en koskaan noudata mitään ohjeita ja reseptejä, vaan sovellan. Nyt kuitenkin ajattelin kerrankin kokeilla mikä tämä kamalasti kehuttu juttu on.
Ohje ei ole omani vaan Peggyn Punaisen Keittiön ohje joltain nettisivulta.

Igorin kana

800 g broilerin fileitä
punainen paprika
keltainen paprika
2 isoa punasipulia
valkosipulirouhetta (tuore käy)
2 dl kanalientä
100 g tomaattipyrettä
350 g ranskankermaa
kuutioitua maustekurkkua n. 1,5 dl

Paista fileet nopeasti, laita uunivuokaan. Leikkaa sipulit ja paprikat paloiksi, kuullota ne öljytilkassa, kaada päälle kanaliemi ja tomaattipyre ja hauduttele. Lisää valkosipulit.
Mausta pippurilla, suolalla ja lusikallisella sokeria. (Alkuperäisen ohjeen mukaan. HUOM!)
Lisää ranskankerma ja anna hautua vielä hetki, kaada sitten kastike kanojen päälle ja laita uuniin. Viimeiseksi kaada päälle maustekurkkukuutiot. Koristele persiljalla.
Uunissa puolisen tuntia 175°C ja tarjoile riisin kera.


Kuva pihistetty netistä

Huomioita:
Minusta tämä oli ohjeen mukaan tehtynä mauton.
Tein itse kanaliemen fondista ja vedestä ja tein siitä vahvaa. Silti ruoka oli mielestäni suolaton. Lisäsin melko reippaalla kädellä pippuria ja lihaliemijauhetta, toivon, että se maustuu paremmaksi huomiseen mennessä.
Muuten ruoka oli värikäs ja kiva. Maustekurkut antoivat hauskan säväyksen ja runsas vihannesten määrä kanakastikkeessa miellytti. Tähän voisi varmasti heittää pussillisen pakastemaissia ja/tai babyporkkanoita.

1 kommentti:

  1. Hei herra ja rouva.
    Mikä on projektisi?
    Sinulla on vaikeuksia kehittää tai aloittaa projekti. Sinulla on hyvä aloite, mutta pankki kieltäytyi saamasta lainaa. Vakavat ihmiset, jotka joutuvat lainaamaan rahaa loogisesta syystä, älä viivytä projektisi valmistumista. Ota vastaan nopea ja taattu lainatarjous 72 tunnissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja, niin olet täysin tyytyväinen.

    Sähköposti: georges.matvinc@gmail.com
    WhastApp: +33756924191

    VastaaPoista