keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Pähkinä-Nutellakakku

Vapaapäivä. Hyvä fiilis. Hetken mielijohde.
Kuiva-ainevarastossa vielä jenkeistä tuotuja peanutbutter nibsejä, myös joulun leipomisista jäänyttä Nutellaa. (Erittäin kummallista ettei sitä ole bongattu pannarin päälle!)

Kuivakakku - mausteena pähkinää ja Nutellaa

4 munaa
3,5 dl sokeria
1 dl rasvaa (käytin valmista pullossa olevaa)
0,5 dl maitoa (käytin Alpron soijamaitoa, maku vanilja)
1 dl mantelijauhetta
3 dl vehnäjauhoja
1,5 dl suolapähkinöitä rouhittuna
(1 dl peanutbutter nibs)
Nutellaa

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon koko ajan vatkaten rasva ja maito. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rauhallisesti sekoitellen joukkoon. Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Tiputtele Nutellaa sinne tänne taikinan päälle ja paista, itsellä kiertoilma 150°C ja vajaa tunti kunnes hammastikkuun ei tartu enää taikinaa. Jätä lepäämään vuokaan n. 10 minuutiksi ennen kumoamista.




Pähkinöitä rouhin vain suurpiirteisesti.


Nutellat valahtaa vuuan pohjalle paistamisen yhteydessä.





2 kommenttia:

  1. Nutella on ollut suosittu nyt leivonnassa. Ihanan näköinen tuo sun kakku! Viikonloppuna tein pizzaa ja leivoin pullaa pitkästä aikaa.JOspa saisi tuon leipomisinspiksen takaisin.

    VastaaPoista
  2. Hei herra ja rouva.
    Mikä on projektisi?
    Sinulla on vaikeuksia kehittää tai aloittaa projekti. Sinulla on hyvä aloite, mutta pankki kieltäytyi saamasta lainaa. Vakavat ihmiset, jotka joutuvat lainaamaan rahaa loogisesta syystä, älä viivytä projektisi valmistumista. Ota vastaan nopea ja taattu lainatarjous 72 tunnissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja, niin olet täysin tyytyväinen.

    Sähköposti: georges.matvinc@gmail.com
    WhastApp: +33756924191

    VastaaPoista